jakie tarcze zakupić

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bouli
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 739

jakie tarcze zakupić

Zamieszczone przez luky8
    Ja dość długo miałem zamontowaną zmieniarkę pod podłogą w tym styropianie, trzeba było tylko troche wyciąć odrobinę tak żeby wtyczki sie zmieściły (ale to zależy od zmieniarki). podnośnik spokojnie zmieści sie po lewej stronie tego styropianu (tylko jedną ściankę wystarczy podciąć tak w miarę pasownie żeby nie latał.
    U mnie podnosnik jest w drugim styropianie w kole zapasowym. Wiec mozna smialo wykorzystac ten styropian na miejsce montazu k (tez u siebie go do czegos wykorzystalem :diabelski_usmiech ). Dosc dyskretne miejsce k Tylko nie wiem jak bedzie ze zmieniarka i wyjmowaniem jej w celu wyjecia magazynka :roll: A moze ulokowac ja w bagazniku nad nakolem ? lub w prawej wnece u gory? :roll:
    Bouli
    Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
    Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
    Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
  • mlody
    Ambiente
    • 2005
    • 117

jakie tarcze zakupić

Przyszedł ten czas kiedy trzeba wymienić tarcze hamulcowe w mojej skodzinie jakie byście polecili??? przeglądając różne stronki z tarczami wybrałem sobie tarcze brembo MAX sport po 175 za sztuke. prosze o doradzenie przy wyborze i pomoc w doborze ewentualnie innych????

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

wszystko oprócz brembo max

Komentarz

• mlody
        Ambiente
        • 2005
        • 117

czemu???

Komentarz

• Emil
          L&K
          S_OCP Member
          • 2005
          • 1092

Stachu, może jakieś podróbki Ci się trafiły :twisted: od cholery i trochę jest tych podróbek na rynku :evil:
          BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
          CR-V 2,2 i-ctdi
          Perfectservice by Dobrygrześwawa

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

ja mam Brembo Oro ale maxy mają wady konstrukcyjne i sie krzywią jak holera już kiedys o tym pisałem a nie tak dawno Tymon pisał o jego przygodach z Maxami ja polecam Brambo Oro ale cena ich jest zaporowa

Komentarz

• MiKruS
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 7976

Szkoda Twoich pieniedzy na te badziewie.
              Mam i odradzam - lepiej kupic seryjne, przynajmniej sie nie wyginają.

Bylo zreszta o tym na forum - pisalem miedzy innymi i ja na ten temat.

[ Dodano: Pon Sty 02, 2006 10:43 pm ]
              Tak dokladnie to tak napisalem:
              Rowniez odradzam Brembo Max-y!!!!!!!!

Te tarcze to kompletna porazka i pieniadze wyrzycone w bloto. Lepiej kupic seryjne w ASO. Przynajmniej te seryjne nie powyginaja sie po 5.000 km... :evil:
              O skutecznosci hamowania nie bede sie wypowiadal, bo juz nie pamietam jak bylo na seryjnych, ale w porownaniu z EBC TG, to tez jest zupelna pomylka.

Jestem, zly na siebie, ze je zalozylem. Usprawiedliwia mnie jedynie brak czasu i dlatego zgarnalem je naszemu forumowemu koledze z bagaznika i polecialem prosto na wymiane - ale przynajmniej dzieki temu on sam nie popelni tego bledu...

Dodam, ze zwrocilem SZCZEGOLNA uwage na ich dotarcie i onanizowalem sie chyba z 1000 km, zeby bylo okej. Poza tym ostatnio jezdze jak ostatnia dziewica. No i do tego jak zawsze unkam wszelkich kaluz, na skrzyzowaniach nie trzymam nogi na hamulcu, zeby tarcze rowno oddawaly cieplo i, zeby nie bylo nacisku na rozgrzana powierzchnie i takie tam...

Wiec jesli u mnie one sie powyginaly, to musza byc naprawde do DUPY!!!
              Unikajcie tego badziewia.

BTW: To nie byly podroby tylko ori wyrob z oficjalnej sieci.

Kupujcie EBC, albo inne polecane przez kolegow. BREMBO MAX - NIE, NIE, NIE!!! !!! !!!
              Caly temat jest tu:

Prosze w nim dyskutowac jakby co.
              TDI 205PS

Komentarz

Pracuję...