Zamieszczone przez luky8
jakie tarcze zakupić
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
jakie tarcze zakupić
Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)Tagi: Brak
-
-
Szkoda Twoich pieniedzy na te badziewie.
Mam i odradzam - lepiej kupic seryjne, przynajmniej sie nie wyginają.
Bylo zreszta o tym na forum - pisalem miedzy innymi i ja na ten temat.
[ Dodano: Pon Sty 02, 2006 10:43 pm ]
Tak dokladnie to tak napisalem:
Rowniez odradzam Brembo Max-y!!!!!!!!
Te tarcze to kompletna porazka i pieniadze wyrzycone w bloto. Lepiej kupic seryjne w ASO. Przynajmniej te seryjne nie powyginaja sie po 5.000 km... :evil:
O skutecznosci hamowania nie bede sie wypowiadal, bo juz nie pamietam jak bylo na seryjnych, ale w porownaniu z EBC TG, to tez jest zupelna pomylka.
Jestem, zly na siebie, ze je zalozylem. Usprawiedliwia mnie jedynie brak czasu i dlatego zgarnalem je naszemu forumowemu koledze z bagaznika i polecialem prosto na wymiane - ale przynajmniej dzieki temu on sam nie popelni tego bledu...
Dodam, ze zwrocilem SZCZEGOLNA uwage na ich dotarcie i onanizowalem sie chyba z 1000 km, zeby bylo okej. Poza tym ostatnio jezdze jak ostatnia dziewica. No i do tego jak zawsze unkam wszelkich kaluz, na skrzyzowaniach nie trzymam nogi na hamulcu, zeby tarcze rowno oddawaly cieplo i, zeby nie bylo nacisku na rozgrzana powierzchnie i takie tam...
Wiec jesli u mnie one sie powyginaly, to musza byc naprawde do DUPY!!!
Unikajcie tego badziewia.
BTW: To nie byly podroby tylko ori wyrob z oficjalnej sieci.
Kupujcie EBC, albo inne polecane przez kolegow. BREMBO MAX - NIE, NIE, NIE!!! !!! !!!
Prosze w nim dyskutowac jakby co.TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz